Transform’s FitBreak; het beste tussendoortje!

Lekker in je vel zitten tijdens het werk? Tranform’s FitBreak helpt je lichaam en geest ontspannen, zodat je fluitend de dag door komt!

Je kunt maandelijks opzeggen

De Fitbreak, voor een complete reset van je lichaam en geest

In slechts enkele minuten kan jij op jouw werkplek met ons meedoen, alleen of met je collega’s! Samen doen we oefeningen om je spieren te activeren en los(ser) te maken, zodat je niet verkrampt in dezelfde zithouding en je fitter, relaxter en productiever de rest van je (werk)dag doorkomt.

We zorgen voor leuke en afwisselende oefeningen die makkelijk te volgen zijn én waarbij je geen hoge hartslag genereert, zodat je niet bang hoeft te zijn dat je in je werkkleding zweet of buiten adem raakt!

Maar dat is nog niet alles! Transform’s FitBreak is bedoeld als een complete reset van je lichaam en geest. Even de pas op de plaats en fit weer verder. Bij stressvolle banen is dit zeker onmisbaar! Het is bewezen dat veel problemen en stress zich oplossen door er simpelweg even afstand van te nemen, waarna het onderbewustzijn rustig zijn gang gaat en later een oplossing presenteert. Daarom voegen wij ook dagelijks meditaties/rustmomentjes toe aan de oefeningen.

Fitbreak voor mijzelf

Voor thuis, in de tuin of op je werk

Fitbreak voor mijn personeel

Voor een gezonde balans op de werkvloer

Deze Fitbreak’s deden we eerder deze maand

Transform neemt je mee in de wereld van beweging en algehele gezondheid

Er zijn een heel aantal factoren die van invloed zijn op je totale gezondheidsplaatje, zoals onder andere beweging, ontspanning, voeding, slaap, etc. Focus je op het een, maar verwaarloos je het ander? Dan zul je niet zo snel resultaat boeken, of lekker in je vel zitten. Zorg daarom goed voor jezelf.

Dat het overweldigend en misschien zelfs wel een beetje saai kan zijn voor mensen die niet zo dol zijn op fitness of zich bezig houden met gezonde voeding, begrijpen wij als geen ander. Wij zien dat immers dagelijks voorbij komen in onze studio. Daarom maken wij het leuk, interessant en behapbaar voor iedereen!

Op dagelijkse basis krijg jij (of jouw personeel) een origineel filmpje met instructies, oefeningen, meditaties, uitleg over voeding en tips & tricks toegestuurd, die ca 10-15 minuten duurt. Precies genoeg om even te ontspannen en resetten, maar niet te lang zodat het voor de meeste werknemers haalbaar is. Omdat het digitaal te volgen is, kan je zowel op kantoor als thuis meedoen. Onderwerpen die afwisselend aan bod zullen komen zijn onder andere:

sporten / training, voeding, slaap, meditatie, ademhaling, stress en algehele Mindset

Voorkom klachten en ziekteverzuim en begin vandaag nog met Transform’s FitBreak; wij kijken er naar uit om met je samen te werken!