Project Description

Succesvol afvallen

Nog steeds komen de meeste mensen naar de sportschool om af te vallen. Een aantal momenten per jaar zoals net na oud & nieuw of vlak voor de zomer, zorgen ieder jaar weer voor grote pieken in de gym.

Gooi de handdoek niet te snel in de ring

Het probleem met afvallen is vaak dat mensen een incorrecte mindset hebben, ineffectieve oefeningen doen en geen tot weinig kennis van voeding hebben; en dus na een korte periode fitnessen de handdoek alweer in de ring gooien.

Er zijn veel aspecten aan afvallen waarmee je de mist in kunt gaan. Zo denken bijvoorbeeld veel mensen dat wanneer ze gewoon domweg hun calorie-inname verlagen zonder te gaan sporten; ze alleen maar vet verliezen, terwijl ze hierdoor in werkelijkheid een deel (tot zelfs wel 25%) van hun spiermassa kunnen kwijtraken!

Weg met diëten!

Ook op het gebied van voeding doen er talloze fabeltjes de ronde. Waar Transform zich in onderscheidt, is dat wij tegen traditionele diëten zijn en willen voorkomen dat je voeding een struikelblok wordt in jouw transformatieproces!

Succesvol diëten is haast een utopie. Het grootste nadeel is dat je vaak een enorme focus krijgt op hetgeen je NIET mag eten, in plaats van wat je WEL mag eten. Hierdoor gebeurt het vaak dat mensen het diëten zat worden en daarna weer snel terug bij af zijn.

Ons plan van aanpak is daarom allereerst; weg met dieet- c.q. voedingsschema’s! Heb je een keertje trek in een lekker stuk chocola of taart, of wil je het liefst met een snoekduik die schaal met bitterballen in? Doe dat dan gewoon als je daar zin in hebt!

Wat klanten van Transform over ons zeggen

Laten we eerlijk zijn; je kunt niet oogsten voordat je zaait; je moet zelf het werk verzetten. Daarom zijn wij supertrots op de resultaten die onze klanten hebben geboekt!

Transform Training Google recensies

Bepaal zelf je voedingsschema

Wat wij wél doen, is jou leren wát voeding doet met jouw lichaam. Helaas kunnen we de natuur niet veranderen. Die chocoladereep of lekkere slagroomtaart heeft nou eenmaal veel calorieën in zich. Maar het is helemaal niet erg om zo af en toe jezelf eens lekker te verwennen; als je maar weet wat je doet! Daarom leggen we je uit hoe je kunt berekenen wat je calorie inname maximaal mag zijn om in combinatie met sporten, af te vallen. Verder leren we wat goede voeding is en samen komen we tot het punt dat je je eigen voedingsschema’s leert maken. Zo behoud je alle controle en kun je makkelijk schakelen op het moment dat er wat verandert aan je week, zoals een onverwachts etentje of borrel met vrienden.

Wil jij weten hoe jij het beste kunt afvallen in een korte periode?

Wij bieden jou de tools en kennis om zelf te leren trainen en jouw eigen eetpatroon te laten bepalen. Daarnaast combineren wij je work-out met de voeding, waardoor we een grotere calorie deficit (tekort) gaan creëren. In feite passen we jouw work-out aan op hetgeen we hebben uitgerekend en je calorie inname. Daar nemen we een percentage van waarop je begint af te vallen. Uiteraard is het percentage kleiner als je 3-4x in de week komt trainen, dan wanneer je 1x in de week komt trainen.

Wil jij weten hoe jij het beste kunt afvallen in een korte periode? Informeer naar wat wij voor jou kunnen betekenen in jouw transformatietraject!

Bel mij terug