Project Description

100% trainen, voor 50% van het geld

Met Personal Training krijg je nét even dat extra beetje aandacht. Het liefst zouden we iedereen die aandacht geven, maar voor sommige sporters is dat nog net even een stapje te ver (en dan bedoelen we vooral budget-technisch).

De 50/50 personal training

Dat betekent dat je net als bij de normale (1-uur durende) personal trainingssessies, gewoon een uur lang bij ons komt sporten, maar dat wij jou ook zelfstandig aan het werk zetten. In de praktijk betekent het dat je het eerste en laatste kwartier zelfstandig sport en dat wij jou de overige 30 minuten alle oefeningen uitleggen, zodat je altijd weet wat je moet doen en hoe je het moet doen.

Personal Training

Een uur 50/50 PT kan er bijvoorbeeld zo uitzien

• Deel 1 (15 min): warming-up oefeningen ten behoeve van je cardiovasculair- en spiersysteem;

• Deel 2 (30 min): begeleid oefeningen uitvoeren, gericht op het bereiken van jouw doelstellingen (afvallen, krachttraining voor spiermassa opbouw of gericht op het verbeteren van je uithoudingsvermogen);

• Deel 3: Conditioning / HIIT training & Steady State training, gericht op met name de welbekende cardio toestellen.

Wat klanten van Transform over ons zeggen

Laten we eerlijk zijn; je kunt niet oogsten voordat je zaait; je moet zelf het werk verzetten. Daarom zijn wij supertrots op de resultaten die onze klanten hebben geboekt!

Transform Training Google recensies

50/50 Personal Traning iets voor jou?

Wil jij ook sporten onder begeleiding, maar ligt een vol uur begeleid trainen nét iets boven je budget? Schrijf je dan snel in voor de 50/50 Personal Training! 100% trainen, voor 50% van het geld!

Bel mij terug

  Samenvatting
  50/50 Personal Training, trainen voor de helft van het geld
  Service Type
  50/50 Personal Training, trainen voor de helft van het geld
  Provider Name
  Transform Training,
  Havenstraat 303,Huizen,Noord Holland-1272 GD,
  Telephone No.0648180130
  Area
  Huizen
  Beschrijving
  Wil jij ook sporten onder begeleiding, maar ligt een vol uur begeleid trainen nét iets boven je budget? Kies dan voor 50/50 Personal Training