Categorie: Lifestyle, Training, Voeding Tags: , , , , , , , ,

Over 9 weken is het zomer, is het te laat om fit te worden?

Over 9 weken begint de zomer. Of het te laat is om fit te worden is natuurlijk geheel afhankelijk van jouw doel. Is het te laat om 30 kilo af te vallen? Dat zeker. Kan jij in 9 weken aantoonbaar resultaat behalen? Dat zeker. In deze blog gaan we je vertellen hoe jij in 9 weken optimaal resultaat kunt behalen.

Training
Om te beginnen is het ontzettend belangrijk dat je begint met sporten. Wij adviseren iedereen om in ieder geval 3x per week een combinatie van kracht- en cardiotraining te gaan doen. Hierdoor zal jouw lichaam een andere bodycomposition krijgen en verbruik je ook nog meer energie. Doe jij al krachttraining? Dan adviseren we je om in ieder geval met een trainingsschema te gaan werken dat je actief bijhoud op een kladblok of trainingsapp. Hierdoor zal je training een nieuwe boost krijgen.

Voeding
Binnen 9 weken kan er ontzettend veel gebeuren. Op basis van een kcal tekort van 500 kcal zal jij minimaal 4kg aan vet kwijt raken. Iemand die flink te zwaar is kan zelfs nog meer afvallen in deze korte periode. 9 weken is natuurlijk maar een korte periode. Om optimaal resultaat te behalen is het in dit geval belangrijk om echt heel scherp op je voeding te blijven zitten. Het is dan ook in de meeste gevallen niet mogelijk om dit te doen zonder je kcal en macro’s te checken. Hou deze dan ook goed bij in een app zoals bijvoorbeeld myfitnesspall.

Verlaag jouw stress levels
Om optimaal resultaat te halen is het belangrijk om jouw stress te minimaliseren. Dit kan op ontzettend veel manieren. Probeer in ieder geval stressvolle situaties waar jij invloed hebt te vermijden. Probeer daarbij te werken aan jouw slaapritme. Wij adviseren je om in ieder geval je cafeïne inname te beperken tot maximaal 3 kopjes koffie per dag voor 3 uur s ’middags, je telefoon weg te leggen voor het slapen en natuurlijk op tijd naar bed te gaan.

Conclusie
In 9 weken kan er ontzettend veel gebeuren. Belangrijk is wel dat jij je volledige focus legt bij het doel dat je wilt bereiken. Doe je dit niet dan ben je wellicht al te laat voor het idee dat jij krijgt bij een Summer body.
Wil jij weten hoe je het beste in shape kan komen voor de zomer? Vragen dan nu de gratis intake aan via transformtraining.nl.

Deel dit bericht


Vraag nu een vrijblijvende gratis personal training aan

Wij snappen als geen ander dat je misschien nog twijfels hebt. Wellicht dat je fitness al een paar keer geprobeerd hebt, maar dat je na het uitblijven van resultaat teleurgesteld hebt opgegeven. We get it. Omdat wij 100% achter ons concept staan en geloven in jouw potentie – mag je gratis een keertje met ons komen trainen. Geen gedoe, wél 100% aandacht, metingen, uitleg en dus kwaliteit zoals je bij de rest van het traject ook van ons mag verwachten.

Bel mij terug