Project Description

De juiste voeding kan je helpen om weer in balans te raken

Het is geen geheim meer dat onze voedselinname een cruciale rol speelt in hoe we ons voelen en hoe we eruit zien. Natuurlijk is het fitnessregime een belangrijke factor in het werken aan je lichaam, maar als je voeding niet op orde is, dan zullen de resultaten die je wenst uiteindelijk ook uitblijven.

Juiste voeding geeft je een boost

Vaak weten mensen niet eens dat bepaalde klachten die ze hebben relatief makkelijk op te lossen zijn door de juiste voeding in te nemen. Voedsel wordt niet voor niets steeds vaker ingezet als “medicijn” bij gezondheidsverbetering. De juiste voeding kan je helpen om weer in balans te raken, huid-, darm- en hoofdpijnproblemen (etc!) te verminderen of in het geheel op te lossen, en last but not least uiteraard af te vallen en je zelfverzekerdheid een boost te geven!

Weg met traditionele voedingsschema’s!

Transform staat voor haalbare én houdbare resultaten! Voor zowel fitness als eten geldt dat hoe simpeler het is, des te makkelijker het wordt om iets op de lange termijn vol te houden. Wij willen jou graag helpen om jouw doelen te bereiken, en ook te zorgen dat je daar blijft. En precies dát is de bottleneck voor veel mensen.

Daarom proberen wij je alles aan te leren wat je nodig hebt om hier je nieuwe lifestyle van te maken; zodat je niet op de automatische piloot schema’s volgt, maar weet wat jouw lichaam nodig heeft en waarom. Dit is vele malen effectiever dan voorgeschreven voedingsschema’s. Weet je waarom? Misschien herken je het wel; de eerste paar dagen nadat je je hebt voorgenomen om gezond te gaan eten heb je nog genoeg motivatie en energie om voor jezelf te koken, terwijl je voor je gezin een andere maaltijd ernaast moet koken.

Maar na een paar dagen dubbel koken, dubbele boodschappen en een volle koelkast, begint het een opgave te worden. Of een kennis belt: of je gezellig komt borrelen op vrijdagavond. Allemaal heel leuk, maar jij hebt een schema en wat gebeurt er als je daar vanaf wijkt?

Wat wij willen bereiken door jou te leren begrijpen hoe je je eigen maaltijdplannen kunt maken, is dat je daarom gewoon met je gezin kunt mee-eten, bij die vrienden kunt gaan borrelen of spontaan met je partner uit eten kunt gaan. Wanneer jij snapt hoe en waar je de balans kunt pakken, is dat vele malen effectiever dan wanneer je niet onder dat etentje uit kunt komen en je geen idee hebt wat voor consequenties dat voor je voedingsschema en je lichaam heeft. Zo blijft het leuk en heb je niet steeds het gevoel dat je iets niet mag, of juist moet.

Wat klanten van Transform over ons zeggen

Laten we eerlijk zijn; je kunt niet oogsten voordat je zaait; je moet zelf het werk verzetten. Daarom zijn wij supertrots op de resultaten die onze klanten hebben geboekt!

Transform Training Google recensies

Jouw persoonlijke voedingscoach

Als jouw persoonlijke trainer begeleiden we jou in het opdoen van kennis over voeding en kijken we samen naar jouw doelstellingen en huidige voedingspatronen. Na de FitCheck lopen we stap voor stap door jouw health markers heen en kijken wat jouw lichaam nodig heeft om optimaal te functioneren.

Een voorbeeld van hoe dit in de praktijk zou kunnen gaan is:
• Training 1: we rekenen uit wat voor jouw lichaam en doelstellingen de juiste calorie inname is;
• Training 2: we constateren dat je extra water zou moeten innemen
• Training 3: we zien dat je inname van eiwitten wat aan de lage kant is en hoe je dit kunt aanpassen;
• Etc.

Doordat jij bijhoudt wat je eet, kunnen wij vrij snel zien of je je op de goede weg zit, of dat we hier en daar moeten bijsturen. In algemene zin kijken we naar de calorieën, vetten, koolhydraten en eiwitten die je binnenkrijgt. Aan de hand van de gegevens die je aanlevert, kunnen we samen kijken naar wat jou lichaam nodig heeft om de geplande doelstellingen te kunnen halen. Uiteindelijk leer je zelf identificeren wat goed voor je is en waar je lichaam goed of slecht op reageert.

Gratis voedingsschema bij al onze diensten

Wil je (bijvoorbeeld omdat je één of meerdere voedselallergieën hebt, of het heel erg moeilijk vindt om kookinspiratie te vinden) toch een persoonlijk voedingsschema op laten stellen? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden met je door te spreken.

Onze persoonlijke coaching op het gebied van voeding is bij al onze diensten Personal Training, Small Group Training en Online Coaching, inbegrepen.

Bel mij terug