Project Description

Het NeuroConcept

De personal trainers van Transform zijn opgeleid in NeuroConcept. Hierdoor kunnen wij onder andere middels een vraaggesprek, snel en accuraat jouw (pijn)klachten en beperkingen in kaart brengen.

Dankzij deze informatie en onze expertise, kunnen wij je gericht helpen trainen en adviseren over een herstel- c.q. trainingstraject. Bijvoorbeeld over wat je in de huidige omstandigheden wel, of juist niet moet doen. Wij hebben diepgaande kennis over spier- en zenuwstelsels en weten precies hoe we de functies kunnen verbeteren.

Dankzij het NeuroConcept kun je direct meer kracht en stabiliteit alsmede mobiliteit ervaren, wat in de praktijk in de meeste gevallen leidt tot directe pijnvermindering!

Wat klanten van Transform over ons zeggen

Laten we eerlijk zijn; je kunt niet oogsten voordat je zaait; je moet zelf het werk verzetten. Daarom zijn wij supertrots op de resultaten die onze klanten hebben geboekt!

Transform Training Google recensies

Ervaar direct meer kracht en stabiliteit dankzij het Neuroconcept

Wij passen het NeuroConcept toe bij alle typen trainingen waarbij de situatie daarom vraagt. Wil je er meer over weten? Vraag het ons tijdens je training of vul hier het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Bel mij terug