Gratis training & advies

Wil je graag een keertje komen ervaren hoe het is om met een personal trainer te werken? Transform onderscheidt zich door de manier van training geven. Wij zijn er niet alleen voor de beginnende sporter, maar ook gevorderde sporters helpen wij nog dagelijks om next level te leren trainen.

De gratis proeftraining is geheel vrijblijvend.

Haal het maximale uit je training met een personal trainer van Transform

Eén van de redenen waarom wij ons onderscheiden op het gebied training geven, is dat wij ons focussen op het aanspannen van de juiste spieren bij het doen van bewegingen. Hierdoor verminder je niet alleen het risico op blessures, maar boek je veel sneller resultaten met dezelfde oefeningen!

Voor mensen die veelal zelfstandig trainen in de sportschool is het eigenlijk een must om een keer goed uitgelegd te krijgen hoe ze het maximale uit de work-out en de fitness equipment kunnen halen.

Ben je er nog niet helemaal over uit of Personal Training of persoonlijke begeleiding via Small Group Training iets voor je is? Kom dan een gratis proeftraining volgen.

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit en de resultaten van onze klanten spreken voor zich. Daarom is een proeftraining volgen en ons advies, volledig gratis en vrijblijvend. Laat even je gegevens achter of bel/mail ons en wij plannen zo snel mogelijk een work-out met je in!