Project Description

Veilige en effectieve personal training
bij Transform Huizen

HET IS MAKKELIJKER DAN JE DENKT

Met onze personal training willen wij je graag helpen om op een veilige manier te kunnen sporten én je doelen te bereiken. Niet alleen door het correct uitvoeren van de oefeningen zelf, maar des te meer door jou te leren begrijpen wat je doet, hoe je het moet doen en bovenal; waarom je iets doet. Neem snel contact met ons op, zodat we kunnen bespreken wat wij voor jouw persoonlijke fitness kunnen betekenen.

Samenwerken met je lichaam, in plaats van er tegen

Wanneer je begrijpt waarom je iets op een bepaalde manier doet, zoals het aanpassen van je voedings- of trainingsschema, dan leer je steeds beter te luisteren naar je eigen lichaam. Zo ga je mét je lichaam samen werken, in plaats van er tegen. Meld je vandaag nog aan voor de leuke personal training bij Transform.

Met een goede personal training behaal je echt resultaten

Wist je dat de meeste mensen die zich bij een sportschool inschrijven vaak maar wat doen of verkeerd sporten, waardoor de kans op blessures en het uitblijven van resultaten, gigantisch is? En dat om die reden, het gros van de mensen dat zich inschrijft bij een sportschool dan ook weer heel snel afhaakt? Bij Transform training is sporten zo leuk dat wij zeker weten dat je niet afhaakt. Bij ons train je echt met plezier! Probeer het gewoon eens uit en meld je aan voor een proeftraining. Onze trainers zullen je zeker goed bevallen. En onze uitgebreide trainingsruimte ook.

Personal Training is 100% maatwerk

Alle personal trainingen zijn 100% op maat gemaakt en passen daarom precies bij jouw lichaam en doelstellingen. Door de persoonlijke aandacht kunnen wij rekening houden met je lichaamsbouw en type, maar ook met eventuele handicaps, ziekten en blessures. Daarnaast stemmen we ook jouw voedingsschema geheel af op wat jouw lichaam nodig heeft; rekening houdend met jouw persoonlijke voorkeuren en eventuele allergieën. Dus, durf jij het aan? Start vandaag nog met trainen bij ons in Huizen. Wij weten zeker dat je er geen spijt van zult krijgen!

Een solide basis voor je toekomstige work-outs

Vind jij fitness net als vele anderen, een saaie opgave? Wij maken fitness en bezig zijn met beweging en voeding leuk, interessant en leerzaam, waardoor jij getriggerd wordt om steeds meer te ontdekken en zelf te kunnen. Hierdoor kun je aan het einde van het op voorhand afgesproken traject zelfstandig verder sporten op de juiste manier. Heb je daarna af en toe nog hulp nodig, dan kun je altijd losse begeleiding boeken. Ook hierin werken wij op maat!

Wat klanten van Transform over ons zeggen

Laten we eerlijk zijn; je kunt niet oogsten voordat je zaait; je moet zelf het werk verzetten. Daarom zijn wij supertrots op de resultaten die onze klanten hebben geboekt!

Transform Training Google recensies

FitCheck

Wanneer je besluit om bij ons te komen trainen, dan maken we eerst samen jouw persoonlijke profiel aan. Hierbij meten we een aantal health markers (gezondheidsparameters) als uitgangspunt voor de training, zoals onder andere je bloeddruk, bloedsuiker- of bloedglucosewaarde, rusthartslag, heart rate variability (HRV) en lichaamstemperatuur.

Aan de hand van de uitslag van de gezondheidsmarkers worden de specifieke benodigdheden voor het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen geïdentificeerd. Deze fitmeting kan bijvoorbeeld aantonen dat je last hebt van een hoge bloeddruk en veel stress ervaart. In dat geval is het niet verstandig om heel hard te gaan trainen, omdat je dan juist je stressniveau nog verder verhoogt. In het trainingsschema houden we daar dan ook uitdrukkelijk rekening mee.

Deze gezondheidsmarkers geven een redelijk goed beeld van hoe je gezondheid er momenteel voor staat. Wil jij ook weten hoe jij er fysiek voor staat en wat je er aan kunt doen om je (nóg) beter in je vel te voelen?

Transform Personal Training: juíst bij blessures, blokkades en andere fysieke klachten!

Dankzij onze gedegen opleidingen met betrekking tot voedings- en bewegingsleer zoals bijvoorbeeld Mylogenics Practice en Neuro-Concepts, kunnen wij snel en effectief problemen opsporen en behandelen, maar zorgen wij ook preventief voor het vermijden van blessures. Zo kunnen wij bijvoorbeeld snel spieren identificeren die niet goed meebewegen of functioneren, waardoor blessures zouden kunnen ontstaan. De combinatie van trainen en behandelen zorgt ervoor dat je niet ook nog een fysiotherapeut hoeft te bezoeken!

Kom Gratis Trainen

Wij snappen als geen ander dat je misschien nog twijfels hebt. Wellicht dat je fitness al een paar keer geprobeerd hebt, maar dat je na het uitblijven van resultaat teleurgesteld hebt opgegeven. We get it. Omdat wij 100% achter ons concept staan en geloven in jouw potentie – mag je gratis een keertje met ons komen trainen. Geen gedoe, wél 100% aandacht, metingen, uitleg en dus kwaliteit zoals je bij de rest van het traject ook van ons mag verwachten.

Bel mij terug

  Samenvatting
  Personal Training
  Service Type
  Personal Training
  Provider Name
  Transform Training,
  Havenstraat 303,Huizen,Noord Holland-1272 GD,
  Telephone No.0648180130
  Area
  Huizen
  Beschrijving
  Met Personal Training van Transform in Huizen en omstreken leren we je effectief te trainen zodat jij je doelen kunt halen.