Team Transform

Wij heten Transform omdat het onze passie is om jou te helpen jezelf positief te transformeren. Transform staat voor haalbare én houdbare resultaten!

Met het juiste advies en de juiste begeleiding zorgen wij ervoor dat je stap voor stap dichterbij jouw persoonlijke doel komt. Bij ons haal je het beste uit jezelf en leer je betere keuzes te maken op het gebied van gezondheid, voeding en beweging. Wij leren je anders te denken en zelfstandig trainen, zodat je ook in de toekomst de gewenste resultaten blijft vasthouden/behalen.

Jouw doel moet daarom meetbaar, haalbaar en op lange termijn vol te houden zijn. Voordat we de training starten, staan wij daarom stil bij een aantal vragen zoals:

• Wat is het gewenste resultaat dat je wilt bereiken?
• Hoe gaan we ervoor zorgen dat het gewenste doel gehaald wordt?
• Hoeveel tijd hebben we daarvoor nodig? En is dit realistisch?
• Wat heb jij nodig om je doel te behalen? Denk hierbij aan het aantal trainingen per week, voeding en het soort trainingsvormen.
• Hoe kunnen we ervoor zorgen dat dit niet allemaal niet teveel voor je wordt?

Dit zijn stuk voor stuk belangrijke vragen die wij samen met jou gaan beantwoorden. Zo blijft de training en/of coaching overzichtelijk en kunnen we je progressie goed monitoren.

Wij staan voor kwaliteit en geloven sterk dat jij de beste resultaten kunt behalen als je zelf goed begrijpt wat je doet en waarom je iets doet. Daarom leren wij jou alles wat je moet weten over jouw trainingsprogramma en voeding. Wij laten ons regelmatig bijscholen over de nieuwste trainingstechnieken, behandeling methodieken en voedingsleer, zodat we je zo goed mogelijk kunnen begeleiden richting jouw doelstellingen!