Werkwijze

Voordat je bij ons begint te trainen vinden wij het erg belangrijk om een totaalplaatje te hebben van jouw persoonlijkheid én lichaam. Allereerst zullen we een kennismakingsgesprek voeren om jouw doelen te kunnen identificeren en erachter te komen wat je al geprobeerd hebt, wat je huidige levensstijl is, etc.

Vervolgens meten we een aantal gezondheidsmarkers om een duidelijk beeld te krijgen van jouw lichaam en je fysieke capaciteiten, waaronder je:

• Bloeddruk;
• Bloedsuiker;
• Rusthartslag;
• Hrv (hartratevariabilitiet);
• Lichaamstemperatuur (evt.)

Zo krijgen we een beeld van wat jij nodig hebt om je gewenste doelstelling te bereiken en het beste uit jezelf te halen. Deze meting kan bijvoorbeeld aantonen dat je last hebt van een hoge bloeddruk en veel stress ervaart. In dat geval is het niet verstandig om heel hard te trainen, omdat dit je stresslevel nog verder zou kunnen verhogen. Iemand anders heeft echter misschien wel wat hardere training nodig. Iedereen is uniek – ook op het gebied van fysieke training en voeding. Wij vinden persoonlijk advies gebaseerd op deze gezondheidscheck daarom van essentieel belang.

Op basis van de gegevens die we verzamelen tijdens het intakegesprek, de FitCheck en een aantal oefeningen die we hebben gedaan; kunnen we een gericht programma voor je opstellen om jouw gewenste doelstellingen te behalen. Dit kan uiteenlopen van het herstellen van een blessure, het terugkrijgen van je bikinilijf na een zwangerschap, tot het trainen voor een bodybuild-wedstrijd. Wij werken met sporters op alle niveaus!