Roeland Bos

Personal Trainer Huizen

Roeland is al meer dan 10 jaar werkzaam in de sportwereld. Ooit begonnen als skileraar van kinderklasjes bij de Wolfskamer in Huizen, maar al snel doorgegroeid naar trainer van het wedstrijdteam…

Lees meer

Roeland is al meer dan 10 jaar werkzaam in de sportwereld. Ooit begonnen als skileraar van kinderklasjes bij de Wolfskamer in Huizen, maar al snel doorgegroeid naar trainer van het wedstrijdteam.

In die periode is Roeland zichzelf verder gaan ontwikkelen als Personal Trainer. Roeland gelooft sterk in kennis opdoen en overdragen op klanten. Dat is volgens hem de beste methode om mensen op de lange termijn goede resultaten te laten behalen en vast te laten houden. Roeland is dan zelf ook regelmatig in de schoolbanken te vinden. In de afgelopen jaren heeft hij zijn diploma’s en certificaten behaald in o.a.:

Overload Worldwide TOP A en B, Personal Hormonal Profiling (PHP), Mylogenics Practice (release, activation, Rehab), The Neuroconcept, M10 Pracical weekend, Musclenerds (Foundation, Program design & Nutrition course), Musclementors (Upper/ lower pratical weekend), FLF Performance Center (Biomechanics)

Roeland heeft het vak geleerd van de beste trainers van het moment en kan niet wachten om jou te helpen met het behalen én behouden van je doelstellingen!

Kevin van Amersfoort

Personal Trainer Huizen

Kevin is al ruim 3 jaar werkzaam in de fitnessbranche. Na het afronden van zijn opleiding Sport & Bewegen, wist hij al vrij snel dat hij “iets met fitness” wilde doen en is zich vervolgens gaan ontwikkelen tot trainer…

Lees meer

Kevin is al ruim 3 jaar werkzaam in de fitnessbranche. Na het afronden van zijn opleiding Sport & Bewegen, wist hij al vrij snel dat hij “iets met fitness” wilde doen en is zich vervolgens gaan ontwikkelen tot Personal Trainer. Hiervoor heeft hij meerdere opleidingen en cursussen gevolgd, waaronder het welbekende Overload Worldwide.

“Dankzij Roeland heb ik veel kennis opgedaan en leer ik nog iedere dag. Mijn passie is om mensen te helpen hun doel te bereiken en daarbij de kennis over te brengen die ze nodig hebben om een goede levensstijl te kunnen hebben en die vervolgens ook vast te kunnen houden.”

Kevin heet je van harte welkom bij Transform en kan niet wachten om met jou aan de slag te gaan!