Categorie: Training Tags: , , ,

Gratis training & advies in Huizen

Wil je graag een keertje komen ervaren hoe het is om met een personal trainer te werken? Transform onderscheidt zich door de manier van training geven. Wij zijn er niet alleen voor de beginnende sporter, maar ook gevorderde sporters helpen wij nog dagelijks om next level te leren trainen.

Een gratis proeftraining bestaat uit
– Een kennismakingsgesprek om jouw doelen te kunnen vaststellen;
– Een meting om bepaalde health markers te kunnen identificeren;
– Een work-out sessie om te kijken hoe je beweegt;
– Adviezen op gebied van training, voeding en lifestyle;
– Bespreken van de mogelijkheden

Haal het maximale uit je training met een personal trainer van Transform
Eén van de redenen waarom wij ons onderscheiden op het gebied training geven, is dat wij ons focussen op het aanspannen van de juiste spieren bij het doen van bewegingen. Hierdoor verminder je niet alleen het risico op blessures, maar boek je veel sneller resultaten met dezelfde oefeningen!

Voor mensen die veelal zelfstandig trainen in de sportschool is het eigenlijk een must om een keer goed uitgelegd te krijgen hoe ze het maximale uit de work-out en de fitness equipment kunnen halen.

Ben je er nog niet helemaal over uit of Personal Training of persoonlijke begeleiding via Small Group Training iets voor je is? Kom dan een gratis proeftraining volgen.

Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit en de resultaten van onze klanten spreken voor zich. Daarom is een proeftraining volgen en ons advies, volledig gratis en vrijblijvend. Laat even je gegevens achter of bel/mail ons en wij plannen zo snel mogelijk een work-out met je in!

    Deel dit bericht


    Vraag nu een vrijblijvende gratis personal training aan

    Wij snappen als geen ander dat je misschien nog twijfels hebt. Wellicht dat je fitness al een paar keer geprobeerd hebt, maar dat je na het uitblijven van resultaat teleurgesteld hebt opgegeven. We get it. Omdat wij 100% achter ons concept staan en geloven in jouw potentie – mag je gratis een keertje met ons komen trainen. Geen gedoe, wél 100% aandacht, metingen, uitleg en dus kwaliteit zoals je bij de rest van het traject ook van ons mag verwachten.

    Bel mij terug