Categorie: Transformaties

Transformatie 1

De linkerfoto is genomen op 14-01-2019. Deze man woog destijds 127,6 kg. De rechterfoto is genomen op 11-02-2019. In maar liefst één maand wisten we dit fantastische resultaat te behalen en het totale lichaamsgewicht terug te brengen naar 116,2 kg.

Door het optimaliseren van slaap, beweging en voeding, in combinatie met het minimaliseren van stress, hebben we dit mega-resultaat zo snel voor elkaar gekregen. Niet door extreem weinig eten, detoxen of andere “stressvolle” methodes, maar simpelweg door ervoor te zorgen dat het lichaam genoeg voedingstoffen binnenkrijgt om optimaal te kunnen functioneren (zoals het bijhouden van inname micro- en macro nutriënten) en binnen dat kader tevens kan afvallen.

Uiteraard is ieders lichaam anders en heeft iedereen een andere aanpak nodig. Dit laat echter zien wat Transform kan doen als de betreffende persoon zich 100% aan ons advies houdt.

Deel dit bericht


Vraag nu een vrijblijvende gratis personal training aan

Wij snappen als geen ander dat je misschien nog twijfels hebt. Wellicht dat je fitness al een paar keer geprobeerd hebt, maar dat je na het uitblijven van resultaat teleurgesteld hebt opgegeven. We get it. Omdat wij 100% achter ons concept staan en geloven in jouw potentie – mag je gratis een keertje met ons komen trainen. Geen gedoe, wél 100% aandacht, metingen, uitleg en dus kwaliteit zoals je bij de rest van het traject ook van ons mag verwachten.

Bel mij terug