Categorie: Transformaties

Transformatie 3

Waar het begon als een grap/weddenschap liep het uit op een super fijne… samenwerking? Tja, op wat eigenlijk?

Al jaren dacht ik dat ik goed bezig was met sporten en gezonde voeding. Toen leerde ik Roeland kennen. Van hem kreeg ik mijn eerste proeftraining. De dag na de training dacht ik: wat gebeurt er? Mijn hele lichaam deed pijn (door spierpijn), en ik wist gelijk: oké dit is dus trainen (ik heb daarvoor dus jarenlang alleen ‘bewogen’). Roeland traint je niet alleen een uurtje, maar geeft ook uitgebreide, informatieve toelichting: hoe train je de spier die je wilt trainen en hoe activeer je deze spier dus tijdens de training zodat je het optimale resultaat haalt uit je training? Als ik zelf denk: ik kan niet meer, kan Roeland me toch zover krijgen om toch nog twee of drie herhalingen te doen.

Na een goed gesprek kwamen we er al snel achter dat ik qua voeding niet op het juiste pad zat. Ik was niet te zwaar, maar wel een beetje spekkig. Vooral rond de buik was het onrustig. Ook was ik vaak moe en ging ‘s middags zo vaak mogelijk even liggen. Ik kreeg te weinig voedingsstoffen binnen daardoor dus te weinig energie. Terwijl ík altijd dacht dat ik niet teveel moest eten om niet te zwaar te worden. Roeland leerde me dat ik de juiste brandstof nodig had om goed te kunnen functioneren. Ik at zelf altijd rond de 1000 kcal per dag. Roeland raadde me met een nieuw voedingsschema 1700 kcal per dag aan. Dat was wel even schrikken . Ik ben er echter vol goede moed aan begonnen (en het hele gezin at gewoon mee, wel andere porties). Het was geen uithonger-schema, dat zeker niet, maar vooral een les waarin ik leerde wat mijn lichaam nodig heeft. Na de eerste week merkte ik al zoveel verschil. Ik had zoveel meer energie (geen middagdutjes meer). Die energie kwam ook weer goed van pas tijdens de trainingen. Ik hield de trainingen dus veel beter vol en werd sterker. En daarbij zag ik mijn lichaam veranderen, ik werd strakker en smaller. Broeken konden weer dicht of werden soms zelfs te wijd, terwijl ik in gewicht hetzelfde bleef met veel meer voeding – echte voeding.
Ik voelde me steeds beter, energieker en sterker worden. Dat je lichaam daarbij verandert is mooi meegenomen. En dat kan dus op je 40e nog😀. Als je maar de juiste begeleiding krijgt (van iemand met kennis). Daarnaast vind ik het belangrijk om een klik met iemand te hebben, anders werkt het niet voor mij.

Het is fijn als je zo’n goede personal trainer als Roeland in je leven krijgt. Hij staat altijd voor je klaar. Ook als je het even niet meer ziet zitten is hij er voor je. Dankjewel daarvoor. Wij gaan dus nog lekker door samen!

Deel dit bericht


Vraag nu een vrijblijvende gratis personal training aan

Wij snappen als geen ander dat je misschien nog twijfels hebt. Wellicht dat je fitness al een paar keer geprobeerd hebt, maar dat je na het uitblijven van resultaat teleurgesteld hebt opgegeven. We get it. Omdat wij 100% achter ons concept staan en geloven in jouw potentie – mag je gratis een keertje met ons komen trainen. Geen gedoe, wél 100% aandacht, metingen, uitleg en dus kwaliteit zoals je bij de rest van het traject ook van ons mag verwachten.

Bel mij terug