Categorie: Transformaties

Transformatie 2

Ik volg nu bijna een jaar het online-coaching traject bij Roeland Bos. Ik ben eraan begonnen omdat ik me na een tweede burn-out me niet meer fit voelde. Ik kwam namelijk niet helemaal uit die burn-out. Ik sliep heel weinig ( 2uur per nacht al 2 jaar) en de verwijzing naar een slaapkliniek had ik al ontvangen. Sinds het begin van het traject is mijn lichaam veranderd. Ik ben veel gespierder en vitaler dan ik ooit verwacht te kunnen zijn. Die slaapkliniek? No way.

Voor het traject at ik weinig,in de hoop slank te blijven. En natuurlijk horen daar de vele eetbuien bij om energieën aan te vullen, alleen helaas met de verkeerde dingen. Ik wilde me beter en vitaler voelen en heb toen een intake-gesprek gehad met Roeland. Hij vertelde dat hij me op alle vlakken kon helpen. Daar werd ik superenthousiast van!

Ik vond het wel eng om meer te gaan eten, maar je maakt de afspraak hem blind te vertrouwen. Dat deed ik dan dus ook. Daar hoort bij dat je ‘s morgens je HRV moet meten. Dan meet je de stress in je lichaam, en tevens je bloeddruk. Dat was even wennen ‘s morgens vroeg, maar het went! Tevens dien je de juiste macro’s te eten en gepast te trainen. Ik heb initieel lang circuits moeten doen om me fit te gaan voelen. In het begin met veel weerstand: ik was dan ook totaal niet fit. Die confrontatie vond ik niet leuk. Ik zag gelukkig snel verbetering! De combinatie van advies over voeding, slapen, rust, en training was perfect. Hij weet het allemaal, en het werkt!

Inmiddels doe ik volop krachttraining, kan ik met gemak een uur hardlopen en eet ik de juiste macro’s. Daarnaast slaap ik elke dag tussen de 7 en 8 uur! Soms pak ik daar nog een uurtje extra bij overdag – op de bank, of eventjes in bed. Mijn lichaam is veranderd en veel gespierder geworden dan ik ooit had verwacht. Een eetbuitje af en toe blijft, maar de volgende dag gaat de knop weer om. Kortom: ik kan je Roeland als coach/trainer echt aanbevelen!!

Deel dit bericht


Vraag nu een vrijblijvende gratis personal training aan

Wij snappen als geen ander dat je misschien nog twijfels hebt. Wellicht dat je fitness al een paar keer geprobeerd hebt, maar dat je na het uitblijven van resultaat teleurgesteld hebt opgegeven. We get it. Omdat wij 100% achter ons concept staan en geloven in jouw potentie – mag je gratis een keertje met ons komen trainen. Geen gedoe, wél 100% aandacht, metingen, uitleg en dus kwaliteit zoals je bij de rest van het traject ook van ons mag verwachten.

Bel mij terug