Categorie: Transformaties

Transformatie 4

Mijn gewicht is altijd een aandachtspunt in mijn leven geweest. Vele diëten werkten niet. Honger, stress, niet afvallen en dat leverde vooral ongewenste resultaten op. Roeland kijkt naar wat je lichaam echt nodig heeft. In welke verhoudingen verschilt per persoon en per lichaam. Ik heb geleerd voeding anders te zien. Een boterham is geen boterham, nee dat zijn vooral koolhydraten en die heeft mijn lichaam ook nodig. Kwark is eiwitten en noten zijn vetten.

Ik heb geleerd genoeg te eten en geen honger te hebben. Dat ik met de juiste verdeling van eiwitten, koolhydraten en vetten wel kan afvallen. Hoewel het leuk houden nog lastig voor me is, is het wel haalbaar en met allerdaagse producten die ik in mijn koelkast heb liggen. Aanpasbaar naar mijn eigen situatie en voorkeuren.

Afvallen is geen strijd zonder slag of stoot. Geduld en doorzettingsvermogen zijn ook dingen die je nodig hebt om het proces zo goed mogelijk te doorlopen.

Deel dit bericht


Vraag nu een vrijblijvende gratis personal training aan

Wij snappen als geen ander dat je misschien nog twijfels hebt. Wellicht dat je fitness al een paar keer geprobeerd hebt, maar dat je na het uitblijven van resultaat teleurgesteld hebt opgegeven. We get it. Omdat wij 100% achter ons concept staan en geloven in jouw potentie – mag je gratis een keertje met ons komen trainen. Geen gedoe, wél 100% aandacht, metingen, uitleg en dus kwaliteit zoals je bij de rest van het traject ook van ons mag verwachten.

Bel mij terug